Home Reisforum Oproepen Reisgenote gezocht voor vakantie naar Étretat ( Frankrijk ) in Juni, Juli of Aug

 • Reisgenote gezocht voor vakantie naar Étretat ( Frankrijk ) in Juni, Juli of Aug

  Selina

  Lid
  28 februari 2021 om 01:42

  Hoi iedereen!

  Ondanks de huidige situatie in de wereld ben ik op zoek naar een reisgenote die het leuk zou vinden om samen een reis te maken naar Étretat in Frankrijk ergens in Juni, Juli of Augustus. De witte rotskliffen daar schijnen heel mooi te zijn en ik zou eventueel ook nog wat andere mooie plaatsen in Normandië en Noord Frankrijk willen bezoeken, maar dat hoeft niet per se. Ik sta uiteraard open voor suggesties voor eventuele mooie andere plaatsen naast Étretat die het waard zijn om te bezoeken 😃

  Over mijzelf:
  Ik ben een vrouw, 25 jaar en ben gelovig. Ik vind het leuk om te praten over reizen uiteraard en alle andere mooie dingen in het leven!
  Ik zou graag naar Étretat gaan voor 1 weekje of eventueel iets langer in combinatie met wat andere plaatsen.
  Ik wil graag alleen met de auto naar Frankrijk. Op deze manier zie je veel van het mooie landschap en een auto geeft je de vrijheid om te stoppen op iedere plaats waar je zou willen!
  Ik ben zelf geen fan van lange afstanden afleggen met de auto, en al helemaal niet in het buitenland. Dit is waarom ik op zoek ben naar iemand die het geen enkel probleem vind om lange afstanden af te leggen en bij voorkeur iemand die enigszins ervaring heeft met lange afstanden afleggen met de auto in het buitenland. Maar als je gewoon goed kan rijden is het natuurlijk ook prima!

  Als je het leuk zou vinden om een weekje of iets langer naar Étretat ( en eventueel omgeving ) te gaan in Frankrijk, ergens in Juni, Juli of Augustus, dan hoor ik graag van je! 😃

  Wim antwoordde 3 jaren, 3 maanden geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Swb

  Lid
  10 april 2021 om 21:44

  Hoi hoi.

  Je oproepje spreekt me erg aan. Ik ben 29 en jou reisplannen lijken me erg leuk! Ben ook nog nooit in normandie geweest. Het autorijdstukje moet ik even over nadenken. Maar wellicht zijn er meer opties dan dat.

  Gr. Sita

  • Deze reactie is bijgewerkt 3 jaren, 3 maanden geleden door  Swb.
 • Wim

  Lid
  14 april 2021 om 09:02

  Hoi Selina

  Ik ben op zoek naar een reisgenote, die het fijn vind om met de camper door Europa te reizen, en te genieten van al het moois wat wat het leven te bieden heeft.
  Groetjes Wim Egging

Login om te antwoorden.