Home Reisforum Oproepen reisjemaatje voor surfvakantie deze vakantie

 • reisjemaatje voor surfvakantie deze vakantie

  Sonja

  Lid
  5 juli 2021 om 13:54

  Hoi, Ik benSonja (20) en ben opzoek naar iemand, die met mij op een surfvakantie zou willen ergens in Europa. Ik zoek wel iemand van ongeveer de zelfde leeftijd. Zelf heb ik nog niet eerder gesurft , maar het lijkt me wel ontzettend leuk! Ik hou zelf wel van af en toe een drankje en leuke dingen bezienswaardigheden in de buurt bezoeken, maar ook van heerlijk aan het strand liggen.

  Lotte antwoordde 2 jaren, 10 maanden geleden 4 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Rayo

  Lid
  16 juli 2021 om 14:42

  Heei Sonja, alles goed? Ik ben Rayo en zag je voorbij komen op de site. Ik zag je oproep en dat sprak me wel aan. Vroeg me af of je nog op zoek bent naar een reismaatje? Zo ja hoor ik misschien wel van je. Groetjes Rayo 😁

 • Fabienne

  Lid
  17 juli 2021 om 12:03

  Hii Sonja! Ik ben Fabienne ( 19 ) zelf ben ik ook opzoek naar een reismaatje 🙂 Eigenlijk heb ik zelf ook nog nooit gesurft, maar zou dit ook graag willen leren. Meestal ben ik ook altijd wel opzoek naar de hotspots van een stad en hierbij is fotografie ook een hobby.

  Als je nog opzoek bent let me know! Je mag eventueel ook een berichtje sturen naar mijn instagram @Fabienne.rafaella

 • Lotte

  Lid
  19 juli 2021 om 08:37

  Hey! Het lijkt mij ook heel leuk om te leren surfen. Ik ben 23 jaar en heel relaxed en vind het wel leuk om een nieuw avontuur aan te gaan.

Login om te antwoorden.