Home Reisforum Oproepen Reismaat gezocht voor een lastminute zonvakantie naar het heerlijke Griekenland!

 • Reismaat gezocht voor een lastminute zonvakantie naar het heerlijke Griekenland!

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  3 juli 2021 om 00:33

  Hoi allemaal,

  Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Sven, 24 jaar jong en studeer aan de Universiteit van Amsterdam.

  Ik ga jaarlijks op vakantie naar het o zo heerlijke, gastvrije Griekenland! Ik ga dan naar het schiereiland de Peloponnesos, wat het grootste schiereiland van Griekenland is. Dat is naar mijn mening het allermooiste gedeelte van heel Griekenland, waar je de Griekse cultuur kunt proeven, waar je de prachtige zandstranden met hemelsblauwe zeeën maar met een handjevol mensen hoeft te delen, waar je prachtige traditionele, culturele Griekse taverna’s in loopt en de echte Griekse sfeer en gastvrijheid proeft en waar je helemaal tot rust komt in de heerlijke Griekse zon. Daarnaast is hier nog geen massa toerisme wat ik zelf gewoon heerlijk vind! Zo leer je het echte Griekenland op z’n best kennen. Omdat ik daar elk jaar kom, ken ik inmiddels de allermooiste stranden, de allerleukste taverna’s en bezienswaardigheden.

  Vol genieten en relaxen dus, dat is mijn motto!

  Helaas kan mijn reisbuddy door omstandigheden dit jaar niet met mij mee, waardoor ik uiteindelijk hier ben beland.

  Ik ga van 19 juli t/m 3 augustus op vakantie naar Griekenland, en ben op zoek naar een heel gezellige, spontane en zonaanbiddende reisgenoot, met wie ik de leukste taverna’s kan bezoeken, de leukste stranden kan ontdekken, waar ik veel plezier mee kan hebben en gewoon een heerlijke relaxte vakantie mee kan aangaan. Ik reis middels het vliegtuig, en huur ter plaatse een auto. Verder heb ik een accommodatie van Sunweb met zwembad op het oog.

  Ik zoek een vrouwelijke reisgenoot die een beetje een gelijkwaardige leeftijd heeft, tussen de 18-28 jaar, en die heel erg van de het zonnetje en de warme temperaturen houdt.

  Mocht je je geroepen voelen, dan hoor ik dat graag en leer ik je graag, alvorens beter leren kennen onder het genot van een drankje! Waar we de vakantieplannen goed kunnen doorspreken.

  Onbekend lid antwoordde 3 jaren geleden 1 lid · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  3 juli 2021 om 02:31

  Even ter aanvulling op mijn oproep, ik heb geen voorkeur voor een mannelijke of vrouwelijke reisgenoot. In mijn oproep staat dit niet correct weergegeven.

Login om te antwoorden.