Home Reisforum Oproepen Reismaatje gezocht

 • Reismaatje gezocht

  Toos

  Lid
  22 mei 2021 om 18:40

  Graag zou ik met iemand in mijn laatste levensfase (ik ben 70 jaar) kwalitatieve tijd willen doorbrengen. Want ik heb kanker en ik ben ongeneeslijk ziek. Ik wil graag genieten van mijn leven zolang ik er nog ben. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik kan lachen en huilen en met wie kan delen wat mij bezighoudt. Een maatje, een goede vriend of vriendin die ook zin heeft om een mooie goede tijd met mij samen te willen hebben. Maar ik zoek ook iemand die er voor mij wil zijn als het nodig is. Ik geef graag terug wat Ik kan geven. Ik ben iemand met een warm hart, veel humor, een nononsense lets do it mentaliteit en veel gezelligheid. Mocht je jezelf hierin herkennen, dan hoor ik het graag.

  Jim antwoordde 3 jaren geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Janine

  Lid
  27 mei 2021 om 01:07

  Hoi Toos, ik ben Janine, 63jr. Ik zoek iemand om in juni mee naar Griekenland, Paros, te gaan. Mijn vriendin kon onverwacht niet mee. Misschien kunnen we samen een fijne reis maken, want alleen ga ik niet graag. Ik heb ook wel het een en ander mankementje. Ziekte is me niet vreemd. Groet Janine.

 • Jim

  Lid
  1 juli 2021 om 17:55

  Goedendag,

  Ik denk dat we qua leeftijd niet erg bij elkaar gaan passen als reisgenoten, maar ik wilde je alleen sterkte wensen in je zoektocht en hoop dat je nog een mooi avontuur / tijd mag beleven. Mooi bericht had je namelijk geschreven, dus hoop zeker dat je iemand mag vinden.

Login om te antwoorden.