Home Reisforum Oproepen Reismaatje voor Italie

 • Reismaatje voor Italie

  Sander

  Lid
  9 juni 2021 om 21:40

  Ben een liefhebber van landen zoals Italie en Kroatie. Zowel wat betreft het warme klimaat, het mooie landschap en het heerlijke eten. Ik heb een comfortabele auto om mee te reizen. Vliegen kan ook maar gezien de vele Corona onzekerheiden is reizen met eigen vervoer wel zo fijn.

  Kwa periode en tijdsduur ben ik zeer flexibel. ‘k Zou bij wijze van spreken morgen kunnen vertrekken.

  Ik zoek een reismaatje om een gezellige reis mee te hebben. Een reis die bestaat uit relaxen, het doen van leuke uitstapjes, culinair genieten en ook de nodige beweging om niet zwaarder weer thuis te komen.

  Anita antwoordde 2 jaren, 11 maanden geleden 2 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Anita

  Lid
  10 juni 2021 om 10:05

  Dag Sander,

  Las zojuist je oproep die mij wel aansprak. Ik ben zelf sinds kort ook op zoek naar een reismaatje om af te reizen naar Italië voor een paar weken oid. Ben onlangs begonnen met italiaanse les via internet. Wat tijd betreft ben ik flexibel. Ik heb mij zojuist op deze site geregistreerd en heb nog geen profiel aangemaakt. Hoor graag van je, je kunt me mailen via woudenberg.anita@gmail.com. Groet Anita

  • Sander

   Lid
   11 juni 2021 om 15:25

   Hallo Anita, ik heb je een mail gestuurd!

 • Anita

  Lid
  13 juni 2021 om 07:51

  Hoi Sander,

  Leuk om een antwoord van je te krijgen en te ontdekken dat je een liefhebber van de italiaanse keuken bent!

  Ik maak graag italiaanse gerechten maar dan de meest voor de hand liggende: pasta’s, pizza’s en lasagna’s. Zou wel meer in Italië over de italiaanse keuken willen leren. Mijn speurtocht op internet levert op dat er behoorlijk wat kookworkshops gegeven worden in Italië, je hebt het maar voor het uitkiezen.

  Ik heb nog geen concrete plannen hoe een reis naar Italië vorm te geven en welke streek ik wil bezoeken. Hoe minder toerisme hoe beter; ik ben een liefhebber van “authentiek” reizen en hou me het liefst bezig met de bewoners van het land. (dat neemt niet weg dat je soms erg leuke toeristen ontmoet)

  Goed dat je wat werk betreft niet aan een plek gebonden bent, geeft meer flexibiliteit. Op dit moment hou ik mij bezig met het schrijven van teksten voor publicaties die de gemeente Diemen uitgeeft. Ik ben zodanig ouder dan jij dat ik wettelijk vrijgesteld ben van werken! Desondanks heb ik het behoorlijk druk en hou ik me met veel onderwerpen bezig. Door familieomstandigheden en corona is het reizen de afgelopen tijd wat meer op de achtergrond geraakt; nu, echter, breken er toch betere tijden aan.

  Dit weekend zal ik eens werken aan een profiel op deze site.

  Geniet van een goed weekend Sander.

  Anita

Login om te antwoorden.