Home Reisforum Oproepen Reismaatje zomervakantie juli

 • Reismaatje zomervakantie juli

  Manon

  Lid
  26 januari 2024 om 09:28

  Hallo allemaal,

  Ik ben opzoek naar een reismaatje (v) voor in de zomervakantie (vakantie zuid). Ik zou graag 3 weken willen backpacken. Mijn voorkeur gaat uit naar Colombia of een combinatie van Mexico- Guatamala en Belize. Maar ik sta ook open voor andere plekken?

  Ik ben zelf 28 jaar en werk in het onderwijs, waardoor ik verbonden ben aan de schoolvakanties.

  Laat maar een berichtje achter en wie weet tot snel.

  Groetjes Manon

  Mirjam antwoordde 2 maanden, 1 week geleden 5 leden · 9 reacties
 • 9 reacties
 • Martijn

  Lid
  26 januari 2024 om 15:40

  Hi Manon! Wat een gave plannen heb je. Leuk! Ik voldoe niet helemaal aan de eisen, maar heb je een connectieverzoek gestuurd. Zuid-Amerika staat namelijk ook mijn bucketlist.

 • Chiara

  Lid
  26 januari 2024 om 22:23

  Hee Manon!

  Ik ben ook afhankelijk van de schoolvakanties. Ik wil graag gaan reizen en ben geĆÆnteresseerd in Thailand voor ongeveer 3 weken, maar sta ook open voor andere suggesties. Wat denk jij van Thailand? šŸ˜Š

  Groetjes, Chiara

  • Manon

   Lid
   30 januari 2024 om 13:11

   Hallo Chiara,

   Dankjewel van je reactie! Thailand is een super land om heen te gaan. Ik ben alleen al in Thailand geweest, maar ik zou het zeker aanraden om daar heen te gaan. Als je echt graag wil gaan naar Thailand en niemand vind vanuit Nederland zou je altijd nog het “Here hostel’ kunnen boeken en daar ontmoet je heel veel mensen. Heb ik toen ook gedaan.

   Ik heb zelf al veel landen gehad in AziĆ«, dus vandaar dat ik nu richting de andere kant wil. Als je dat ook iets lijkt laat maar weten šŸ™‚

   • Chiara

    Lid
    30 januari 2024 om 13:23

    Hi Manon, Dank je wel voor de tip. Ik zal hem zeker meenemen, mocht ik naar Thailand gaan!

    Ik sta zeker open om ook andere plekken van de wereld te verkennen. Waar gaat jouw voorkeur op dit moment naar uit? šŸ˜Š

    Groetjes, Chiara

    • Manon

     Lid
     2 februari 2024 om 20:18

     Hallo Chiara,

     Mij lijkt starten in Mexico leuk en dan kijken om nog door te reizen naar Guatamala voor de vulkaan en eventueel Belize. Ik vind Colombia ook leuk, maar misschien meer met een groepreis.

     Welke bestemmingen lijken jou verder nog leuk?

     Groetjes Manon

 • travel

  Lid
  3 februari 2024 om 21:22

  Hii Manon,

  Voor de zomervakantie ben ik ook op zoek naar een reismaatje. Ik ben ook aan de zomervakantie gebonden door een baan in het onderwijs. Graag zou ik naar Midden- of Zuid-Amerika willen. Colombia trekt mij wel, maar andere landen ook.

  Groetjes!

  • Manon

   Lid
   8 februari 2024 om 14:09

   Hallo!

   Leuk dat je ook naar dezelfde landen zou willen gaan! Heb jij al een voorkeur naar welke landen je heen zou willen?

   Groetjes manon

 • travel

  Lid
  11 februari 2024 om 14:32

  Hoi!

  Landen die mij aanspreken zijn Peru, Bolivia, Colombia en Braziliƫ. Ook landen in Midden-Amerika lijken me erg leuk! Welke landen spreken jou allemaal aan?

  Ik heb je een contactverzoek gestuurd, als je die kunt accepteren dan kan ik je een privƩbericht sturen. Dat is misschien makkelijker!

  Groetjes

 • Mirjam

  Lid
  12 mei 2024 om 11:12

  Hi Manon,

  Wat een leuk berichtje. Ik heb zelf ook zomervakantie rond die tijd en interesse ik dezelfde landen. Ik ben waarschijnlijk (maar nog niet 100% definitief) wel maar 2 weken beschikbaar.

  Groetjes,

  Mirjam

Login om te antwoorden.