Home Reisforum Oproepen Reismaatje Zuid Amerika gezocht Mei/juni/juli…

 • Reismaatje Zuid Amerika gezocht Mei/juni/juli…

  Joost

  Lid
  19 april 2022 om 21:46

  Hi ik ben Joost en ik vertrek 16 mei naar Colombia. Mijn plan is om tussen de 4 en 6 maanden te backpacken in Zuid-Amerika. Ik denk eraan om ook Ecuador, Peru, Chili en Bolivia te bezoeken maar hierin ben ik nog flexibel en sta open voor andere ideeën. Bijvoorbeeld ook Midden-Amerika.

  Ik vind het gaaf om actieve dingen te doen zoals hikes, culturele plekken te bezoeken maar af en toe ook zon/zee lekker chillen en avonds een drankje doen. Een combinatie van hostels en af en toe rust iets meer rust/luxe lijkt mij top.

  Het lijkt mij gezellig om dit samen met iemand te doen! Daarom zoek ik een reisgenootje, het liefste een beetje mijn eigen leeftijd (ik ben zelf 29). Het maakt mij niet uit of je een vrouw of man bent. Als de klik er maar is! Mijn plan is dus om tussen de 4 en 6 maanden te reizen, maar we zouden bijvoorbeeld ook een deel hiervan samen kunnen optrekken.

  Heb jij ongeveer dezelfde interesses qua reizen en ook op zoek naar een reismaatje? Dan kom ik graag met je in contact, stuur me gerust een PB.

  Groetjes, Joost

  • Dit onderwerp is bijgewerkt 2 jaren, 2 maanden geleden door  Dennis.
  Joost antwoordde 2 jaren, 3 maanden geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.