Home Reisforum Oproepen Resigenootje gezocht (:

 • Resigenootje gezocht (:

  Rosanna

  Lid
  10 januari 2022 om 11:12

  Hoi!
  Ik ben Rosanna, 24 jaar. Ik omschrijf mezelf als iemand die vaak lacht, erg sportief en avontuurlijk is. In Maart heb ik 1,5 week vrij en ik zou graag een paar dagen weg willen in Europa. Ik vind het leuk om de natuur van een land te ontdekken, of een stad. De hele dag op een strand liggen is niets voor mij.

  De laatste drie weken van Augustus ben ik ook vrij. In deze periode zou ik een wat verdere reis willen doen, en ook wat langer.

  Ik ben het liefst opzoek naar een vrouw, maar een klik vind ik het belangrijkst. Ik zoek iemand rond de leeftijd categorie 21-30 jaar.

  Groetjes Rosanna

  Mirjam antwoordde 2 jaren, 2 maanden geleden 5 leden · 4 reacties
 • 4 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  23 januari 2022 om 15:19

  Hi Rosanna,

  Ik ben Kim, 26 jaar en woon in Utrecht. In de zomer wil ik graag een verre reis maken van ongeveer 1 maand. Ik vind een afwisseling van een strand dag en een actieve dag belangrijk. Mocht je af en toe toch wel van een strand dag houden kan je mij een berichtje sturen haha!

 • Manon

  Lid
  23 januari 2022 om 20:47

  Hoi Rosanna,

  Ik ben Manon, 23 jaar en ik woon in Alkmaar. Het lijkt me erg leuk om in maart een tredentrip te doen! En van de zomer zou ik ook graag een verdere reis maken.

  Heb je al plannen voor maart of lijkt het je leuk om hier samen naar te kijken? Laat maar weten!

 • Michelle

  Lid
  20 februari 2022 om 07:59

  Hoi Rosanna, heb je al een reisgenootje gevonden? Ik zou het ook erg leuk vinden in maart een paar dagen weg te gaan. Laat me weten! 🥂

 • Mirjam

  Lid
  22 maart 2022 om 19:18

  Hoi! Ik ben Mirjam, 22 jaar en kom uit Alkmaar. Ik wil graag in mei naar Thailand voor een maand. Beginnend met een yoga retreat en daarna lekker rondreizen/op avontuur met een reismaatje!🌞🌱⛰

Login om te antwoorden.