Home Reisforum Oproepen Roadtrip door de Balkan!

 • Roadtrip door de Balkan!

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  22 juni 2018 om 13:21

  Hallo allemaal!

  Na mijn geslaagde roadtrip welke ik vorig jaar in het noorden van de Balkan heb gedaan, wil ik er graag nog een keer terug! Tot enige tijd geleden was ik dit van plan met twee vrienden, maar deze hebben helaas afgezegd. Vandaar dat ik hier deze oproep plaats om misschien tóch nog deze reis kan maken met een gezellig iemand, of meerdere! Persoonlijk ben ik iemand die weinig stil kan zitten en in een vakantie zo véél mogelijk wilt zien van de culturen en natuur in de bezochte landen. Ik zal dan ook niet snel te vinden zijn in een all-inclusive hotel.

  Het plan / idee
  De data dat ik zou kunnen, is tussen 15-07 tot 19-08. Ongeveer 2 tot 3 weken zou het beste zijn, om zo veel mogelijk te kunnen zien. De landen waar ik geinteresseerd in ben: Kroatië, Bosnië, Montenegro, Servië, Macedonië, Kosovo, Servië, Griekenland en misschien een klein deel van Turkije.

  Zelf ben ik nog student, en om de kosten te drukken heb ik gekozen voor dit deel van Europa. De kosten voor een slaapplek en eten is erg weinig, terwijl de natuur prachtig is. Win-win dus 😉

  Lijkt het jou wat, laat het me dan weten!

  Groeten,
  Kevin

  minus antwoordde 7 maanden, 2 weken geleden 4 leden · 4 reacties
 • 4 reacties
 • Lars

  Lid
  11 oktober 2018 om 22:47

  Hallo Kevin,

  heb je nog interesse om deze reis met iemand te maken ? Op je profiel staat namelijk dat deze post alleen voor de zomer van 2018 gelt, vandaar dat ik het vraag.

 • Lars

  Lid
  11 oktober 2018 om 22:53

  Hallo Kevin,

  Zoek je nog steeds iemand om mee samen te reizen ? Ik heb namelijk wel interresse.

 • Anoniem

  Guest
  5 januari 2019 om 17:39

  Hey Kevin en Lars,

  Mochten jullie nog geintresseerd zijn, mij lijkt het leuk om op roadtrip te gaan richting de balkan, maar ook bulgarije en hongarije lijken me de moeite.

  Met vriendelijke groet,

   

  Mike van der Maden

 • minus

  Lid
  15 oktober 2023 om 16:37

  Wij willen graag het de camper naar Noord Macedonie voor de eerste keer maar willen niet alleen

Login om te antwoorden.