Home Reisforum Oproepen Roadtrip met camper door Noorwegen

 • Roadtrip met camper door Noorwegen

  Hielke

  Lid
  23 maart 2024 om 18:19

  In de maand augustus 2024 wil ik een paar weken met camper door Noorwegen toeren. Een reis langs fjorden en natuurparken, maar ook langs steden. Ik zoek iemand van tussen de 60 en de 70. Fit genoeg om mooie wandelingen te maken.

  Hielke antwoordde 6 dagen, 2 uren geleden 2 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  26 maart 2024 om 18:10

  Hoi Hielke,

  Noorwegen heeft mij altijd erg getrokken. (dat kwam natuurlijk door het boek ‘nooit meer slapen’ van WF Hermans 😉) Ik ben er al eens met de camper door getrokken maar van wandelen is het toen niet echt gekomen omdat mijn partner daar niet van hield. Ik begrijp dat jij ook van wandelen houdt. Voor mij is dat dé manier om een land te verkennen. De ziel gaat immers te voet….

  Ik woon in Noord-Friesland, net onder het wad. Een prachtig gebied maar niet bepaald naast de deur voor jou. Maar mocht je interesse hebben dan moet die afstand te overbruggen zijn.

  Ik ben 66 jaar, heb heel lang in Frankrijk gewoond; ben 2,5 jaar geleden gescheiden en voel nu de behoefte om weer meer ’te bewegen’. Ik houd heel erg van de natuur en vind het erg verrijkend om andere culturen te leren kennen.

  Ik hoor graag van je.

  hartelijke groet,

  Maria

 • Hielke

  Lid
  27 maart 2024 om 11:08

  Hallo Maria,

  Dankjewel voor je reactie. Helaas woon je erg ver van me vandaan en dat vind ik niet praktisch. Ik wens je verder veel geluk.

  Mvg

  Hielke

Login om te antwoorden.