Home Reisforum Oproepen Roadtrip West Amerika maart / april

 • Roadtrip West Amerika maart / april

  Jim

  Lid
  5 januari 2023 om 12:58

  Goedendag medereizigers en wereldontdekkers.

  Mijn naam is Jim en omstreeks maart / april ben ik van plan om 3 a 4 weken naar West Amerika te gaan, een camper (rijdend huis op wielen) te huren (dan zijn de prijzen nog niet zo achterlijk hoog) en de nationale parken, de natuur en canyons eens goed te bezoeken. De steden Las Vegas, San Francisco en Los Angeles heb ik ooit al eens gedaan met een ‘normale’ huurauto. Maar uiteraard ga ik ze weer ff langs. Maar nu met een camper, want niets is zo mooi, dan om ipv in een hotel, in een camper wakker te worden op de mooiste plekken in de natuur.

  Route / reisduur / duur stedenbezoek allemaal in overleg uiteraard, mocht iemand dit leuk lijken om mee te gaan.
  Mijn voorgestelde route lijkt HEEL groot, maar uiteraard kan er ook wat geschrapt worden of iets bijgevoegd worden, mocht jij zelf nog een mooie bestemming weten. In dat opzicht ben ik heel flexibel. En qua privacy, zo’n camper is groot genoeg, dat eenieder genoeg eigen ruimte heeft. En uiteraard hoeft er ook niet elke dag samen opgetrokken te worden. Gewoon wat klikt. En natuurlijk bij interesse eerst nog een (paar) keer samen komen om het een en ander te bespreken. Het moet voor beiden een feest der ontdekkingen worden, van al het moois dat Amerika aan de West kant te bieden heeft.

  Even wat kort over mezelf: ‘Ik ben 39 jaar, houd erg van nieuwe dingen doen en mooie plekken op deze aarde ontdekken. Ik ben zoal in Australië, Bali, Oost-Amerika, Florida, de Caribbean met een cruise, Koratië, Noorwegen (de Lofoten) en nog een aantal plekken geweest. Echter zit ik nu in de levensfase dat mijn huidige vriendengroep gesettled is en zodoende weinig tijd en financiën over houdt om een dergelijke reis te ondernemen. Daarnaast ben ik voltijd aan het werk als (douane) declarant’.

  Zodoende hoop ik hier iemand te vinden om dit geweldige avontuur en ervaringen mee te kunnen delen.

  Met vriendelijke reisgroeten,

  Jim Abels.

  Jim antwoordde 1 jaar, 6 maanden geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.