Home Reisforum Oproepen Serieus Noorwegen avontuur!

 • Serieus Noorwegen avontuur!

  Christiaan1985

  Lid
  16 april 2020 om 13:39

  Beste lezer,

  Over een aantal maanden, iig binnen nu en een half jaar, (als het goed is kan ik over twee maand weg), als ik mijn spaarbedrag rond heb (5000) wil ik de gehele westkust van Noorwegen aandoen. Dit dan hikende, met backpack, tent, kookspullen etc en wat centjes. Als je niet genoeg heb dan wil ik wel bijspringen eventueel. Ik wil dan van zuid naar noord Noorwegen gaan, en steden aandoen zoals Bergen. Dit is een hele tocht, maar moet te doen zijn. Ik heb veel ervaring met hiken en reizen. Ik ben 34 en ik kom uit Enschede. Ik ben een gezonde jongen. Ik zoek een reisgenoot voor gezelschap, man/ vrouw maakt niet uit maar niet ouder dan 40. Mijn enigste eis is dat je avontuurlijk en relaxed/down to earth bent. Spreekt het bericht je aan, mail me dan. Ik hoor graag van je bij serieuse interesse. Ps, bijna vergeten, het is wel een tocht voor langere duur zoals begrijpelijk, maar als het goed is bij mooi weer nog.

  Vriendelijke groet,

  Christiaan

  benjamin antwoordde 4 jaren, 1 maand geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • benjamin

  Lid
  11 mei 2020 om 10:17

  Hallo Christiaan,

  ik ben benjamin.

  Deze reis klinkt zeer leuk om te doen, ikzelf heb ook al enkele avontuurlijke reizen gedaan (waarvan ijsland en faeroer de avontuurlijkste waren) en Noorwegen stond nog zeker op mijn lijst om te doen

  maar vooraleer ik misschien te enthousiast wordt, wanneer zou deze reis ongeveer doorgaan en misschien nog belangrijker om te weten, hoelang gaat die reis duren? ikzelf heb 3 weken verlof in september en ik kan er misschien wel 4 van maken.

Login om te antwoorden.