Home Reisforum Oproepen Stedentrips VS

 • Stedentrips VS

  Altan

  Lid
  4 februari 2023 om 19:32

  Goedenavond,

  Ik ben 25 jaar en van Turkse komaf. Ik ben eerder twee keer in de VS geweest en wil er graag weer naar toe. Ik ben zelf financieel onafhankelijk en zit stabiel en mijn vrienden kunnen een VS trip niet veroorloven of vinden de VS niet interessant.

  Ik wil graag in februari of maart voor een week of twee/drie gaan. Evt steden waar ik naar toe wil: Miami, LA, Chicago, Orlando, Las Vegas San Francisco. Afhankelijk van welke kust we gaan doen we meerdere steden en roadtrips. Ik hoor het graag als mensen geïnteresseerd zijn!

  Man/vrouw maakt me niet uit, wel onder de 35 jaar om een age gap te voorkomen!

  Jim antwoordde 1 jaar, 5 maanden geleden 3 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • David

  Lid
  4 februari 2023 om 22:13

  Hoi Altan, ik heb zelf ook een grote interesse voor de Verenigde Staten. Helaas ben ik niet op korte termijn beschikbaar. Echter houd ik me aanbevolen om in een andere periode met je mee te gaan.

  Groet, David

 • Altan

  Lid
  4 februari 2023 om 23:11

  Hi David, stuur me een prive berichtje. Het is voor mij mogelijk om te schuiven met de data.

  Groeten, Altan

 • Jim

  Lid
  5 februari 2023 om 12:43

  Hoi Altan,

  Toevallig ga ik van 17-03 tot 05-04 naar Amerika. Route 66 doen, deze keer (van Chicago naar Las Vegas). Daarnaast ben ik al vaker geweest, De Oostkust (New-York, Philadelphia, Washington), Florida (Tampa, Cape Canaveral, Miami, Florida Keys) en de Westkust (Las Vegas, Los Angeles, San Francisco). Heb dus al het e.e.a. gezien.

  Voor de rest ben ik al o.a. in Australië, Thailand, Indonesië, Dubaï en Kroatië geweest.

  Maar wat trekt jou in Amerika?

  Wellicht een wat kort berichtje, ook vanwege de age-gap die je stelt (ik wordt dit jaar 40), zou ik eerst van jou willen weten of je überhaupt geïnteresseerd bent om verder te praten. Zelf voel ik me nog steeds jong van geest en ondernemend ingesteld. Alleen tot in de late uurtjes uitgaan zit er niet meer in. Wel ben ik van het ontdekken en van de gebaande banen af te gaan, avontuurlijk ingesteld.

  Qua reis ben ik erg flexibel en vind het nooit erg om iemand onderweg op te halen (zolang het maar min of meer op de route is), mocht het tijdstip van mijn verrek niet uitkomen. Heb dat al eens eerder gedaan, om er zo een mouw aan te passen aan ieders reisschema.

  Groet,

  Jim Abels.

Login om te antwoorden.