Home Reisforum Oproepen Tips, ideeën …

 • Tips, ideeën …

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  26 juli 2021 om 14:17

  Dag allemaal,

  Vandaag is mijn vakantie begonnen. Heerlijk 6 weekjes vrij. Het leukste zou natuurlijk nu zijn om in die 6 weekjes nog lekker weg te kunnen, vooral met de betere reisadviezen (binnen de EU) die we zojuist hebben gehad.

  Graag zou ik er lekker even tussen uit willen. Het leukste zou zijn dat iemand ook deze mening deelt. Het ‘alleen gaan’ vind ik niet erg, maar met met meerdere is het natuurlijk altijd gezelliger. (Het liefste een reisgenootje van ongeveer dezelfde leeftijd.. iets ouder of jonger is zeker heen probleem.)

  Waar ik al erg geholpen mee ben, zijn tips waar ik eventueel echt naar toe zou moeten. Mijn voorkeur gaat nu eigenlijk uit naar Italië, Spanje, Portugal, maar sta altijd open voor andere leuke ideeën en tips.

  Alvast bedankt😉

  Stefan antwoordde 2 jaren, 11 maanden geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Stefan

  Lid
  27 juli 2021 om 10:34

  Hallo Yvonne,

  Voor jouw komende vakantie periode komt het mij helaas niet gelegen, maar misschien dat we in de toekomst wat voor elkaar kunnen betekenen.

  Op dit moment heb ik mijn ogen heel erg gericht op de Griekse eilanden, maar in de nabije toekomst wil ik graag Spanje en Portugal aandoen. Evt als roadtrip. Hoor graag of dat voor jou op de langere termijn wenselijk is en indien even contacten leggen 🙂

  groet,

  Stefan

Login om te antwoorden.