Home Reisforum Oproepen Vakantiemaatje gezocht

 • Vakantiemaatje gezocht

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  9 juni 2022 om 09:44

  Hoi allemaal!

  Ik vind het enorm spannend en ben al even lid. Maar ga toch een post maken!

  Bewuste, sensitieve en inlevende persoonlijkheid is op zoek naar een reismaatje om in eerste een weekend weg te gaan en als het klikt in het najaar naar de zon. Ik ben een gescheiden co-ouder, die ook naast leuke dingen en vakanties met de kids, graag ook zelf er even op uitgaat!

  Qua bestemmingen en activiteiten of helemaal niks ben ik erg ruimdenkend. Voor mij is de connectie en de klik belangrijker! Enige uitzondering hierop is grote festivals/dansfeesten.

  Ik ben een niet roker en drink ook geen alcohol en zoek hierin graag hetzelfde. Dit wil niet zeggen dat iemand die een wijntje tijdens het eten drinkt niet welkom is 😉 Maar mensen die graag flessen leegdrinken ter ontspanning beveel ik aan gelijkgestemden te zoeken 😆

  Aangezien ik makkelijker met vrouwen omga, geniet dit de voorkeur! En om het koren van de kaft te scheiden, gescheiden kamers zijn prima! Ik geef gewoon graag de voorkeur aan met zijn twee, dan een single reis met verplichte activiteiten!

  Kortom lijkt het je leuk om erop uit te gaan en spreekt mijn bericht je aan! Laat een berichtje achter en wie weet zitten wij binnenkort plannen te maken.

  Groeten,

  Bas

  P.S.: Bij voorkeur niet ouder dan 48 🙂

  Onbekend lid antwoordde 1 jaar, 11 maanden geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.