Home Reisforum Oproepen Verre rondreis vanaf eind september/oktober

 • Verre rondreis vanaf eind september/oktober

  Geplaatst door Janine op 10 augustus 2022 om 18:13

  Hey! Mijn naam is Janine en ik ben 25 jaar. Afgelopen maand ben ik afgestudeerd in psychologie en het lijkt me geweldig om vanaf eind september/begin oktober een mooie rondreis te maken van ongeveer een maand. Nu zoek ik alleen nog iemand of een groep om mee samen te reizen. De precieze locaties staan nog niet vast; een reis door Azië, Afrika of Noord-/Zuid-Amerika spreekt me aan. Ik ben graag in de natuur en ik vind het leuk om andere culturen te ervaren.

  Ik zoek een reisgenoot of een groep om samen een gezellige tijd te hebben, mooie ervaringen te creëren en die mij wil helpen met kleine praktische dingen. Ik heb een motorische beperking, waardoor ik minder controle heb over mijn spieren en hulp nodig heb bij wat kleine dingen, zoals een bekertje drinken tillen, mocht dat nodig zijn en het snijden van eten. Wandelingen van ongeveer 2/3 uur zijn geen probleem.

  Mijn hobby’s zijn paardrijden en zeilen (Is geen must tijdens een reis 😉 ), series kijken, met vrienden afspreken en wandelen door leuke, oude steden of over het strand. Ik hou ook van een terrasje opzoeken en lekker eten. Ik ben geen uitgaanstype.

  Wil je samen een reis plannen, kan ik me bij iemand aansluiten om een reis te bespreken, ken je iemand of heb je tips voor me? Ik hoor het graag!

  • Dit onderwerp is bijgewerkt 1 jaar, 6 maanden geleden door  Janine.
  Jim antwoordde 1 jaar, 1 maand geleden 3 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Marc

  Lid
  14 augustus 2022 om 16:03

  Dag ik ben Marc, ik zou ook graag naar zuid amerika willen. Alleen niet alleen mijn reis zal veel betekenen voor mij. Ik wil namelijk mezelf ontdekken en weten waar ik happy van wordt. Ik heb op dit moment genoeg bereikt in mijn economische leven. Ik wil graag samen met iemand ivm de veiligheidsrisico’s afreizen naar zuid amerika.

  Ik zal mijn nummer achterlaten 0615383438

 • Janine

  Lid
  15 augustus 2022 om 09:26

  Hoi Marc,

  Zo’n reis klinkt goed! Ik heb zelf er nu voor gekozen om met een groepsreis naar Zuid-Afrika te gaan. Ik zoek eventueel nog een reisgenoot die met me mee wil.

  Het is een ontspannen rondreis van 28 dagen.

  – We reizen van Johannesburg naar Kaapstad

  – Bezoeken het Kruger NP, het Hluhluwe NP en het Addo NP.

  – We rijden over de Panorama route en de Tuinroute

 • Jim

  Lid
  23 januari 2023 om 21:47

  Hoi Janine,

  Ben je er afgelopen jaar nog in Zuid-Afrika geweest? Toevallig heb ik dat ook ooit eens gedaan, de Panorama Route en het Kruger Park. Was echt HEEL mooi en een belevenis die uitzichten en die wilde dieren. Hoe was het jouw bevallen?

  En heb je eventueel nog voor dit jaar nog een mooie reis op de planning staan en heb je daar al een reisgenoot of -genoten voor gevonden? Anders zouden wij eens kunnen praten. Ik ben ook altijd op zoek naar een reisgenoot om een nieuw avontuur mee te beleven en mooie nieuwe plekken te ontdekken. In of buiten Europa. En jouw manier van reizen, lijkt me wel overeen te komen. Ik houd wel van je openheid van kijken waar het avontuur je brengt! Ben zelf ook geen uitgaanstype en houd meer van de schoonheid van de wereld te ontdekken.

  Wellicht een wat kort berichtje. Maar voordat ik helemaal uit de boeken doe, wie ik ben en waar mijn interesses precies liggen, zou ik eerst van jou willen weten of je überhaupt geïnteresseerd bent om verder te praten.

  Groet,

  Jim Abels.

Log in to reply.