Home Reisforum Oproepen Vrouwelijk reismaatje gezocht!

 • Vrouwelijk reismaatje gezocht!

  Maxime

  Lid
  14 augustus 2021 om 20:30

  Hi, ik ben Maxime en 27 jaar. Ik zou graag nog wat meer van de wereld willen zien, mooie reizen willen maken van max. 1 maand. (Gezien ik wel fulltime werk en hiervoor vrij of onbetaald verlof voor op moet nemen). Uiteraard wil ik wel vaker gaan. Landen maken niet veel uit, in overleg samen een leuk plan/reisbestemming maken. Sta jij er net zo in zoals ik, dat ik hoor het graag!

  Sonja antwoordde 2 jaren, 8 maanden geleden 7 leden · 6 reacties
 • 6 reacties
 • Josien

  Lid
  18 augustus 2021 om 13:10

  Hoi Maxime 🙂

  Ik zoek een reismaatje voor begin november! Als het je leuk lijkt kunnen we wel even contacten.

  Groetjes Josien!

 • M.

  Lid
  5 oktober 2021 om 08:37

  Hi!

  Ik zoek ook nog een reismaatje, om regelmatig korte citytrips te maken.

 • Merel

  Lid
  5 oktober 2021 om 20:26

  Hey Maxime. Ik zoek ook een reismaatje voor een periode van ongeveer 1 maand. De landen die mij aanspreken zijn Costa Rica, Mexico (yucatan) of ergens in Azië waar het weer goed te doen is wat betreft Corona. Ik heb een tussenjaar dus ben flexibel wat betreft de periode. Zelf ben ik 21 jaar. Groetjes Merel 🙂

 • Sherly

  Lid
  10 oktober 2021 om 09:39

  Hi Maxime, ik zoek ook een reismaatje voor een mooie reis. Ik ben Sherly, 22 jaar en zou graag rond november een maand naar Zuid-Afrika gaan. Heb nog geen concrete plannen.

  Welke landen spreken jou?😄

 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  18 oktober 2021 om 18:59

  Hi Maxime, ik wil zelf heel graag in november nog een leuke reis maken. Zit zelf te denken om een (groeps)reis te boeken naar Jordanië. Maar een korte citytrip vind ik ook altijd leuk! Mocht je willen kijken of er een klik is, let me know! 🙂

 • Sonja

  Lid
  31 oktober 2021 om 16:46

  Hoi maxime, ik ben ook op zoek naar een reismaatje. Ik ben al vaak op reis geweest. Alleen en met vriendinnen. Mij spreekt costa rica heel erg aan. Ik kan helaas alleen in januari. Mikte zelf een beetje op ergens rond 17 januari tot circa rond 7 a 10 februari. Ik ben zelf 28 jaar en gek op reizen. Mocht je het leuk vinden dan kunnen we eens bijkletsen.

Login om te antwoorden.