Home Reisforum Oproepen Wintersport begin 2024

 • Wintersport begin 2024

  Lianne

  Lid
  6 december 2023 om 18:56

  Wintersport begin 2024, maand Jan t/m maart. Leeftijd tussen (ong) 25 en 35 jaar met ervaring skiën/snowboarden. Met een paar mensen 3 t/m 8 mensen een reis boeken, door samen te boeken = gezellig & betaalbaarder. Graag mensen die ook willen doorpakken 🙂

  Ikzelf ben 29 jaar & woon in Haarlem. Snowboard ruim 10 jaar (en het zou helemaal leuk zijn als er mensen zijn die off-piste willen uitproberen!)

  Laat wat horen,

  Lianne

  Lianne antwoordde 5 maanden, 4 weken geleden 3 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Joppe

  Lid
  8 december 2023 om 14:55

  Hey Lianne,

  Ik heb interesse! Ik ben 26 jaar. Echter heb ik geen ervaring, ben nu aan het lessen en aan het oriënteren wanneer ik op wintersport wil gaan. Hoe klinkt dit voor jou?

  • Deze reactie is bijgewerkt 6 maanden, 2 weken geleden door  Joppe.
 • Carlo

  Lid
  12 december 2023 om 22:36

  Hey Lianne en Joppe,

  Dit seizoen wil ik ook weer op wintersport en vind het gezellig om samen met anderen op pad te zijn (vrienden hebben dit jaar geen interesse). Ik ben 32 jaar en doe aan skiën, 8 seizoenen nu en maak dan aardig wat meters, die skipas probeer ik optimaal te benutten ;). Wel pisteskiër, maar opsplitsen zou wat mij betreft geen probleem zijn, even je eigen weg zoeken is ook wel relaxed en zie je elkaar later op de dag weer.

  Ik ben qua werk flexibel, weekje weg kan altijd en kan zo doorpakken. Wel graag buiten de voorjaarsvakanties van landen, ik sta niet graag in de rij voor skiliften. Eens kijken of we wat moois bij elkaar kunnen bedenken?

 • Lianne

  Lid
  26 december 2023 om 10:54

  Inmiddels heb ikzelf al een wintersportreis gevonden, dus mijn oproepje komt te vervallen.

Login om te antwoorden.