berglandschap met bomen

Reisgenoot gezocht 50 plus? Deze mensen zijn wat voor jou!

Zoek je een reisgenoot van 50 jaar of ouder? Het kan best een opgave zijn om zo iemand te vinden. Daarom helpen we je graag een handje. In dit artikel leggen we je uit hoe je het beste je ideale reisgenoot kunt vinden.

Waar begin je met zoeken?

Het vinden van je ideale reispartner van 50 plus kan een flinke zoektocht zijn. Je wilt graag op reis met iemand die dezelfde interesses heeft als jou en het liefst ook beschikt over dezelfde wensen en behoeften. Het moet eigenlijk klikken vanaf het eerste moment.

Maar waar vind je nou zo iemand? Het internet is tegenwoordig een uitstekend middel om op zoek te gaan naar een reisgenoot. Er zijn namelijk veel mensen die net zoals jou ook op zoek zijn naar een reismaatje.

Om reizigers met elkaar te verbinden is dit platform in het leven geroepen. Je kunt je geheel gratis registreren en vandaag nog beginnen met het doorspitten van onze grote ledenlijst. Wellicht kom je vandaag nog je perfecte reisgenoot van 50 jaar of ouder tegen.

Wil jij een reisgenoot zoeken?
Leg direct contact met 3973 reizigers zoals jij!

Waar moet je op letten?

Bij het zoeken van een reisgenoot is het belangrijk dat je op verschillende punten let. Het belangrijkste is misschien wel de vertrekdatum. Indien jullie het niet eens zijn over een vertrekdatum is het vrijwel onmogelijk om samen op reis te gaan.

Zodra dit eerste obstakel weg is, kun je verder gaan met de rest. Denk aan waar je heen wilt. Wat wil je daar gaan doen? Hoe ziet jouw ideale reis eruit? Allemaal vragen die je samen moet kunnen bespreken. Een goed luisterend oor is daarom belangrijk.

Ook water bij de wijn doen, oftewel een middenweg vinden is nodig om tot een duidelijk reisplan te komen. Je zit wellicht niet altijd met elkaar op één lijn. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je je eigen eisen kunt bijschaven zodat de reis die jullie maken, voor beide partijen aantrekkelijk is.

Tenslotte is het belangrijk om elkaar goed te leren kennen voordat je daadwerkelijk op reis gaat. Neem de tijd om met elkaar af te spreken. Je wilt niet tijdens je reis erachter komen dat je reisgenoot toch niet je ideale match is. Dat is jammer van het geld en de ervaring.

Het oude gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk.

Bekijk onze grote ledenlijst

Ben je klaar om op zoek te gaan naar een reisgenoot van 50 plus? Meld je dan direct aan op onze website, maak je profiel compleet en begin vandaag nog met zoeken. In onze ledenlijst vind je duizenden reizigers die dolgraag op reis willen gaan met iemand zoals jij.

Wij wensen je heel veel succes toe met een reisgenoot zoeken én vinden!

Wil jij een reisgenoot zoeken?
Leg direct contact met 3973 reizigers zoals jij!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Hallo ik zoek nog reisgezelschap om naar Egypte Hurghada te gaan voor een goed prikje . vertrekken op 3februari en terug op 18feb . Vanuit Zaventem .hotel Bella vista all in .mijn reisgezelschap kan spijtig genoeg niet mee en verkoopt zijn reis voor een mooie prijs . Ik ben van Willebroek België . groetjes

 2. Mijn naam is Bob, een man van Indisch afkomst en gepensioneerd die sinds kort in bezit is van een leuke camper. Het zou fijn zijn om met een vrouwelijke metgezel wonende in Brabant om te gaan genieten van een rondreis Nederland/Europa. Camper heeft gescheiden bed 2 eenperoons bedden. Bij een goede klik en overeenstemming gaan we op vriendschappelijk wijze met elkaar om,lijk het jou leuk dan hoor ik het graag.

 3. Wie oh wie wil met mij, 57 jarige vlotte vrouw volgend jaar naar de Matterhorn? Ik heb zelf geen auto maar wil uiteraard de benzine kosten delen.

  1. Wil jij (M/V) voor € 500,- (HP) met mij een weekje naar Tenerife? Mijn vriend kan onverwacht geen vrij krijgen, er is al betaald en geen annu-verzekering… 🙄 Vertrek v.a. Schiphol met Transavia op WO 2/11 (7u). Terug op WO 9-11 (11.30u) Ik heb 1 koffer van 25kg en 2x 10kg handbagage. Verblijf in 3* hotel, vlakbij strand. Ik hou van reggae, Back-Gammon, ben een roker, 54 jaar. Zoek geen sex, liefde en/ of relatie, dus: FREE TO MOVE! Interesse? PM me A.S.A.P. via hier of FB-Messenger! Groetjes uit Leiden, Nagiha Swagers

 4. Hoi, ik ben een actieve, non smoker man in de zestige. Ik wil graag met vacantie gaan deze maand nog naar Bulgaria. Het kan per vliegtuige of met de auto (in overleg). Ik zoek een leuk vrouwlijke reisgenoote om mee te reizen en de reis kosten te delen. Ik zorg wel voor voed en accomodatie in Bulgaria voor twee weken, het kan ook langer. Ik hou van lachen, gezeligheid, goed eten en drinken, maar ook de zon en strand.
  Hoor ik graag of je zin er in heeft, zo kunnen wij een kennismaken en weg rijden.
  Ramzy

 5. Ik ga in september a s voor 2.5 weken naar Suriname, en ben opzoek naar een reisgenoot m/v die ook mee wilt. Het enige wat je moet doen is je eigen reis betalen. Accomodatie is er

 6. Ik ben getrouwd, dus ik zoek een leuke vlotte vriendin om mee naar de zon te gaan.
  Ik ben pas nog geweest met m’n man. Maar voor mijn gezondheid is het heel goed in de warmte. Duss ik wil
  eigenlijk wel vaker dan 2 x per jaar. En om alleen te gaan is niet leuk en gezellig.
  En m’n man kan natuurlijk niet altijd vrij nemen van z’n werk.
  Dus ik dacht ik probeer het is op deze manier. Groetjes Henriette.

  1. Hoi Henriette,
   Ik ben nieuw op de site dus moet het nog ervaren hoe alles werkt.
   Wat is je leeftijd en waar ben je woonachtig?
   Ik kom uit Haarlem en ben een vlotte 62 ster 🙂
   Hoor van je, groetjes……….

  2. Hoi Henriette
   Dit klinkt heel bekend voor mij, ook vanwege gezondheidsklachten wil ik graag naar de zon maar ook mijn man heeft hier nu eenmaal geen tijd voor en tja alleen is ook maar alleen.

  3. Wil jij (M/V) voor € 500,- (HP) met mij een weekje naar Tenerife? Mijn vriend kan onverwacht geen vrij krijgen, er is al betaald en geen annu-verzekering… 🙄 Vertrek v.a. Schiphol met Transavia op WO 2/11 (7u). Terug op WO 9-11 (11.30u) Ik heb 1 koffer van 25kg en 2x 10kg handbagage. Verblijf in 3* hotel, vlakbij strand. Ik hou van reggae, Back-Gammon, ben een roker, 54 jaar. Zoek geen sex, liefde en/ of relatie, dus: FREE TO MOVE! Interesse? PM me A.S.A.P. via hier of FB-Messenger! Groetjes uit Leiden, Nagiha Swagers

 7. Welke leuke dame wil met mij een autorondreis door Roemenië maken?
  Flu-and-drive of eigen auto. Heb zelf een auto. Indien met eigen auto dan op de heen en terugreis Wenen en Praag als tussenstops. Natuur, cultuur, musea, etc . Hiken in de Carpaten, dus wel een sportieve dame, die ook van kunst en cultuur houdt, avondje uit, lekker diner. Kortom gevarieerde vakantie. 2 a 3 weken ergens in mei, juni 2022