twee vrouwen knuffelen boven op een berg

Vakantiemaatje zoeken? Deze mensen zijn wat voor jou!

Wil je een vakantiemaatje zoeken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Stop dan direct met verder kijken en gebruik ons handige platform vandaag nog. Wie weet ontmoet je vandaag nog online je ideale vakantiemaatje!

Waar begin je met zoeken?

Het zoeken van een vakantiemaatje kan een flinke taak zijn. Want waar begin je nou precies met zoeken en naar wat voor iemand ben je eigenlijk op zoek? Je weet misschien alleen dat je graag met iemand anders op reis wilt gaan, maar daar houd het dan ook bij op.

Wij helpen je graag een handje. Door middel van ons gratis platform kun je mensen ontmoeten die net zoals jou op reis willen (ook liever niet alleen). Maar wanneer je iemand wilt zoeken om mee samen te reizen, is het belangrijk dat je een goede connectie hebt met diegene. Je wilt elkaar eerst leren kennen en kijken of jullie dezelfde interesses hebben.

Denken jullie na over dezelfde bestemming(en)? En beschikken jullie over dezelfde wensen en behoeften? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je met iemand een reis gaat plannen. Je wilt immers je vakantie niet verpesten door meningsverschillen onderweg. Dat zou jammer zijn van zowel de ervaring als van het geld.

Om reizigers met elkaar te verbinden, is ons platform in het leven geroepen. Doordat je je gratis kan registreren is het erg makkelijk om met andere reizigers in contact te komen. Je ideale reispartner vinden is hierdoor een fluitje van een cent.

Wil jij een reisgenoot zoeken?
Leg direct contact met 4485 reizigers zoals jij!

Waar moet je op letten?

Zoals hierboven genoemd hadden we het al over bespreekbaar maken van wensen behoeften, maar ook het hebben van dezelfde interesses. Toch is het ook heel belangrijk om iemand te vinden die dezelfde vertrekdatum in gedachte heeft.

Wanneer dit het geval is, kun je verder kijken naar wie deze persoon nou eigenlijk precies is. De vertrekdatum is namelijk bepalend of je überhaupt met diegene wel op reis kunt gaan. Veel mensen zitten verbonden aan werk of andere verplichtingen waardoor dit een belangrijke factor is.

Als dit eerste obstakel weg is, kun je eventueel al een ontmoeting plannen. Door elkaar goed te leren kennen, kun je ervoor zorgen dat je samen een prettige reis gaat beleven.

Water bij de wijn doen is één van de eigenschappen die goed van pas komt wanneer je een reis wilt gaan plannen met iemand die je online hebt ontmoet. Vaak matchen jullie eisen niet precies maar kan er door middel van een middenweg toch een leuke reis gepland worden.

Leer elkaar dus goed kennen, wees eerlijk over wat je graag wilt en probeer samen een oplossing te vinden om een reis te maken die jullie nooit zullen vergeten. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Bekijk onze grote ledenlijst

Kan je niet wachten en wil je direct beginnen met een vakantiemaatje zoeken die bij jou past? Meld je dan vandaag nog helemaal gratis aan op ons platform en kom in contact met andere reizigers. De leden op ons platform staan te wachten op mensen zoals jij. Waar wacht je nog op?

Wij wensen je heel erg veel succes toe met het zoeken van een vakantiemaatje!

Wil jij een reisgenoot zoeken?
Leg direct contact met 4485 reizigers zoals jij!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Hi allemaal! Wie vindt het leuk om in de periode van 6 tot 20 sept een strandvakantie te gaan vinden in Spanje, griekenland of Sardinië of Portugal? Ik ben op zoek naar een aantal mensen in de leeftijd van 35 tot 55 die dit ook zoeken.! Alleen gaan is toch minder gezellig ! Grtjs Chanti

  2. Graag zou ik een wandelvakantie willen ondernemen en ben op zoek naar een reisgenoot man of vrouw.
    I v m COVID-19 lijkt het mij verstandelijk om in Nederland of Duitsland te beginnen.
    Ik ben een zelfstandige en sportieve vrouw van 66 jaar.