Home Reisforum Oproepen Reismaatje gezocht Zuid Amerika april/mei

 • Reismaatje gezocht Zuid Amerika april/mei

  Renee

  Lid
  17 januari 2024 om 22:49

  Hi,
  Ik ben Renee een 23 jarige student met een half jaar tussenfase. Tussen 16 april en 26 mei zou ik graag een reis willen maken naar Zuid-Amerika. De landen die ik in gedachten heb zijn Brazilie, peru en chili. Een mooie mix tussen cultuur, sfeer, natuur en mensen lijkt mij! Zelf heb ik al wel wat gereist maar nog nooit gebackpacked, ik zou graag een maatje of meerdere mensen vinden om mee te kunnen reizen in deze periode (ik zou iig 3 weken weg willen) naar een of meerdere van deze landen. Als je hier intresse in hebt zou ik graag met je in contact komen om je te leren kennen en mogelijk de reis uit te kunnen stippelen!

  Nog even wat over mij:
  Ik heb net mijn pre master voor Metropolitan Analysis, design and engineering (oftewel Urban Planning) afgerond, hierdoor heb ik nu 7 maanden de tijd om te reizen en te werken. Ik heb al 7 jaar een bijbaantje in de horeca waar ik erg van geniet, altijd gezellige mensen om je heen, lekker eten en lekkere drankjes. In de periode van mijn pre master stond er even een hold op dit bijbaantje, ik ben voor 4 maanden naar Wageningen verhuist, dit was een leuke ervaring die ik niet had willen missen. Toch ben ik weer blij om terug te zijn in de randstad waar zich wat meer rumoer bevindt.
  Verder ben ik fan van sporten om mijn energie kwijt te kunnen. Ik vind rust door het tekenen van alles en nogwat. Ik ben een erg terrasjesmens, daarmee bedoel ik een extravert, sociaal persoon die erg kan genieten van lekker eten en een drankje.

  Ben je geinteresseerd om in de aangegeven periode samen met mij te reizen, stuur me een berichtje!

  Isa antwoordde 3 maanden, 2 weken geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Ozbey

  Lid
  23 januari 2024 om 20:10

  Hoi Renée, ik ben Öz 44 jaar, jong geest en heb veel gereisd voornamelijk laatste jaren alleen. Het lijkt me leuk om met nieuwe mensen of een groep op reis te gaan. Ik zou graag met je mee willen. Wat heb je in gedachten en hoe wil je daar komen? Backpacken?

  Ik hoor graag van je

  Groetjes Oz

 • Isa

  Lid
  7 maart 2024 om 11:54

  Hoi! Het is inmiddels al een tijdje geleden dat je dit berichtje hebt geplaatst. Heb je al iemand gevonden om mee te reizen? Ik zou ook graag naar Midden en/of Zuid-Amerika willen, maar liever niet alleen. Verder ben ik 22, kom ook uit de randstad en kan ook in diezelfde periode weg.

  Groetjes Isa

Login om te antwoorden.