witte camper

Reisgenoot gezocht met camper? Begin hier met zoeken!

Zoek je een reisgenoot met camper? Dat kan nog wel eens een grote klus worden. Gelukkig ben je hier helemaal goed terecht gekomen. Wij gaan je een handje helpen. Droom je van een reis in een camper door de meeste avontuurlijke gebieden? Wie weet wordt deze droom binnenkort werkelijkheid. Met behulp van ReisgenootZoeken.nl zet je in ieder geval een stap in de juiste richting.

Waar begin je met zoeken?

Je wilt graag op reis gaan met een reisgenoot met camper. Samen met iemand de wereld ontdekken met het gemak van een camper die jullie voorziet van een rijdende slaapplaats. Ideaal om mee rond te trekken en toch een eigen plekje mee te nemen.

Maar waar ga je beginnen met het zoeken naar zo iemand? Op dit platform zit je helemaal goed. Hier vind je namelijk veel reizigers die net zoals jou op zoek zijn naar een reisgenoot. Het vinden van een gelijkgestemde persoon is hierdoor erg makkelijk en wie weet ga je binnenkort al op reis.

Zoeken doe je door gebruik te maken van onze geavanceerde filters. Zo kun je heel gericht zoeken naar iemand die goed bij jou past.

Zodra je iemand gevonden hebt is het belangrijk om het eerste contact te leggen. Van het een komt en het ander en zodoende zul je vaker afspreken om elkaar echt goed te leren kennen. Dit is belangrijk voor de basis van een goede reis. Zo wil je niet alleen beschikken over dezelfde wensen en behoeften maar ook hetzelfde denken over de tripjes die jullie willen maken.

Op één lijn zitten met iemand is van groot belang om vervelende discussies te voorkomen tijdens je reis.

Wil jij een reisgenoot zoeken?
Leg direct contact met 4954 reizigers zoals jij!

Waar moet je op letten?

Zoals hierboven kort vermeld is het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen. Echt goed. Je gaat met iemand voor langere tijd op reis wat het een en ander gaat kosten. Het zou daarom jammer zijn als een reis verpest wordt door onnodige discussies.

Spreek daarom vaak af zodat je iemand echt leert kennen. Op deze manier bouw je een band op die voor beide partijen prettig werkt.

Zodra de connectie er is, is het belangrijk om een vertrekdatum te bespreken. Niet iedereen kan zomaar een aantal weken ertussen uit. Denk aan verplichtingen zoals werk en/of kinderen.

Wanneer jullie overeengekomen zijn over een vertrekdatum, is het tijd om een reisplanning te maken. Water bij de wijn doen is hierbij essentieel. Je zult namelijk verschillende dingen willen doen op je reis, maar je reisgenoot denkt daar misschien anders over. Een compromis sluiten is daarom zeker geen slecht idee.

Bespreek dus op tijd je wensen en behoeften zodat je je hier tijdens je reis niet druk over hoeft te maken en je niet voor verrassingen komt te staan. Dat is wel zo fijn.

Bekijk onze grote ledenlijst

Wil je direct beginnen met het zoeken naar een reisgenoot met camper? Registreer jezelf geheel gratis op ons platform. Wie weet leg je vandaag nog contact met je ideale reispartner. Op ons platform staan de leden al klaar om met jou in contact te komen. Waar wacht je nog op?

We wensen je veel succes toe met je zoektocht!

Wil jij een reisgenoot zoeken?
Leg direct contact met 4954 reizigers zoals jij!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Hoi Inge,

   Bedankt voor je bericht.

   Zou je het nog eens opnieuw kunnen proberen?

   Met vriendelijke groet,
   Team ReisgenootZoeken.nl.

 1. Dag, wil je mij adviseren bij het maken van een zoekfilter. Zodat ik gericht kan zoeken naar iemand met een camper en man

  1. Beste Ko,

   Bedankt voor je suggestie.

   We hebben zojuist een “verplaatsing” filter toegevoegd aan de ledenlijst, waardoor je kunt zoeken op mensen die zich graag willen verplaatsen d.m.v. een camper.

   Met vriendelijke groet,
   Team ReisgenootZoeken.nl.

 2. Ik zoek een reismaatje om als het klikt campertochten te gaan maken. Ik zoek geen relatie. Veel camperervaring ik heb een klein hondje die ook mee wil.

  1. Hallo Gerdien, sinds nog niet zo lang heb ik een camperbusje. Half april ben ik van plan om naar Extremadura in Spanje te gaan samen met mijn hondje. We gaan er onder andere naartoe om vogels te kijken. Best spannend. Misschien is het leuk om samen te reizen?

 3. Ik zoek een maatje met een camper om te overwinteren ik heb zelf geen camper en rij ook niet met een camper ik ben 77 jaar en wel ervaring met over winteren en er op uit met de camper

  1. Dag Gwen,
   Dan gooi ik gewoon mijn site er even in, dan weet je meteen al veel van mij.
   Zie: http://www.janalthofweb.nl en via allerhande links vandaar naar Google Photo`s.
   En ergens elkaar aankijken boven een “bakkie” zegt het meest.
   Grts, Jan.

 4. In de zomer van 2023 (flexibel qua data) zou ik graag met een camper door Ierland trekken voor circa 1-2 weken. Met z’n 2-en of 4-en. Heb dit nooit eerder gedaan, maar ik vind Ierland prachtig en kamperen ook leuk. Ik ben 39 jaar uit Noord-Brabant. Mocht je interesse hebben, dan kunnen we binnenkort eens verder brainstormen. Groeten, Mark

  1. Hoi Mark, is het gelukt om een reismaatje te vinden voor de camperreis door Ierland? Ik stuitte toevallig op je berichtje en dat lijkt mij ook heel gaaf om te doen.